Bookmarks

Yahoo Gmail Google Facebook Delicious Twitter Reddit Stumpleupon Myspace Digg

Search queries

wwwxxix Buzz, wwwxxxdbgf, ncurses font size, WWWXXX USABLE, WwwXXX MPEG4, WWWXXX BABBAGE WWWXXX, IIS_asps05kj, WWWXXXDOCO, WWW.XXX,GCDMO, Idl Wwwxxx

Links

XODOX
Impressum

#1: Crypt::SSLeay Installation Failure

Posted on 2006-01-28 07:07:31 by jasondubya

I seem to have a recurring problem installing Crypt::SSLeay on my Red
Hat Enterprise 4 systems. Whether I install in manually by downloading
and installing the module or grabbing it through CPAN, I always get the
following error:

[root@host Crypt-SSLeay-0.51]# make test
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
"test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/net_ssl........dubious
Test returned status 0 (wstat 11, 0xb)
t/ssl_context....dubious
Test returned status 0 (wstat 11, 0xb)
FAILED--2 test scripts could be run, alas--no output ever seen
make: *** [test_dynamic] Error 255


Any thoughts on what may be going wrong here?

Thanks,
Jason Williard

Report this message

#2: Re: Crypt::SSLeay Installation Failure

Posted on 2006-01-28 07:55:14 by Sisyphus

<jasondubya@gmail.com> wrote in message
news:1138428451.317021.242050@g14g2000cwa.googlegroups.com.. .
> I seem to have a recurring problem installing Crypt::SSLeay on my Red
> Hat Enterprise 4 systems. Whether I install in manually by downloading
> and installing the module or grabbing it through CPAN, I always get the
> following error:
>
> [root@host Crypt-SSLeay-0.51]# make test
> PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
> "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
> t/net_ssl........dubious
> Test returned status 0 (wstat 11, 0xb)
> t/ssl_context....dubious
> Test returned status 0 (wstat 11, 0xb)
> FAILED--2 test scripts could be run, alas--no output ever seen
> make: *** [test_dynamic] Error 255
>
>
> Any thoughts on what may be going wrong here?
>

You might get a better idea of what's going wrong by running:

perl -Mblib t/net_ssl.t
and
perl -Mblib t/ssl_context.t

Cheers,
Rob

Report this message

#3: Re: Crypt::SSLeay Installation Failure

Posted on 2006-01-28 08:50:57 by jasondubya

I can't say that I'm too good with these things. When I followed your
suggestions, I got the following:

[root@host Crypt-SSLeay-0.51]# perl -Mblib t/net_ssl.t
Segmentation fault
[root@host Crypt-SSLeay-0.51]# perl -Mblib t/ssl_context.t
Segmentation fault

Any thoughts?

Thanks,
Jason Williard

Report this message

#4: Re: Crypt::SSLeay Installation Failure

Posted on 2006-01-28 09:59:06 by Pi

Hi!

>I can't say that I'm too good with these things. When I followed your
>suggestions, I got the following:
>
>[root@host Crypt-SSLeay-0.51]# perl -Mblib t/net_ssl.t
>Segmentation fault
>[root@host Crypt-SSLeay-0.51]# perl -Mblib t/ssl_context.t
>Segmentation fault
>
>Any thoughts?

Check if you have openssl-0.9.8a on your system somewhere.

When I compiled SSLeay with openssl-0.9.8a, it had the same
problem (on freebsd). Maintainer had a mail about it...

--
MfG/Best regards, Kurt Jaeger 14 years to go !
LF.net GmbH fon +49 711 90074-23 pi@LF.net
Ruppmannstr. 27 fax +49 711 90074-33
70565 Stuttgart mob +49 171 3101372

Report this message

#5: Re: Crypt::SSLeay Installation Failure

Posted on 2006-01-28 10:16:52 by jasondubya

Interesting... That solved it. I switched to 0.9.7i and it installs
great.

Thank You,
Jason Williard

Report this message

#6: Re: Crypt::SSLeay Installation Failure

Posted on 2006-01-28 18:43:31 by robert.bradley

Hmm, thanks, Kurt. Same thing is happening to me under Cygwin. I also
heard there is a newer version of SSLeay (Fedora), that might solve
this problem.

Report this message