Bookmarks

Yahoo Gmail Google Facebook Delicious Twitter Reddit Stumpleupon Myspace Digg

Search queries

dbf2mysql parameter, WWWXXXAPC, wwwxxxAPC, How to unsubscrube from dategen spam, docmd.close 2585, WWWXXXDOCO, nu vot, dhcpd lease file "binding state", WWWXXXDOCO, how to setup procmail to process html2text

Links

XODOX
Impressum

#1: HTTP 500 Internal server error

Posted on 2007-05-15 02:24:53 by FrankJNatoli

Sorry if I'm the millionth guy to ask this question, but if IIS is
installed, and TaskManager shows inetinfo.exe running, and Control
Panel, Administrative Tools, Internet Information Services appears to
indicate that IIS V5.1 is "OK", and Norton NIS has "personal firewall"
disabled, but http://localhost and http://127.0.0.1 both report "The
page cannot be displayed" followed by "HTTP 500 Internal server
error", what is wrong? WinXP SP2. Thanks.

Report this message

#2: Re: HTTP 500 Internal server error

Posted on 2007-05-15 02:33:29 by Howdy

In internet explorer go to tools-internet options-advanced and uncheck "show
friendly http error message" from the browsing menu. Try reload and post the
error.


"FrankNatoli" <FrankJNatoli@Earthlink.net> wrote in message
news:1179188693.349185.21320@n59g2000hsh.googlegroups.com...
> Sorry if I'm the millionth guy to ask this question, but if IIS is
> installed, and TaskManager shows inetinfo.exe running, and Control
> Panel, Administrative Tools, Internet Information Services appears to
> indicate that IIS V5.1 is "OK", and Norton NIS has "personal firewall"
> disabled, but http://localhost and http://127.0.0.1 both report "The
> page cannot be displayed" followed by "HTTP 500 Internal server
> error", what is wrong? WinXP SP2. Thanks.
>

Report this message

#3: Re: HTTP 500 Internal server error

Posted on 2007-05-15 18:00:50 by FrankJNatoli

"Server Application Error"

"The server has encountered an error while loading an application
during the processing of your request. Please refer to the event log
for more detail information. Please contact the server administrator
for assistance."

The system event log shows pairs of DCOM Error and W3SVC Warning for
each attempt to http://localhost or http://127.0.0.1.

The DCOM Error reads: "DCOM got error 'Logon failure: unknown user
name or bad password.' and was unable to logon .\WAM_name in order to
run the server; {3D14228D-FBE1-11D0-995D-00C04FD919C1}."

The W3SVC Warning reads: "The server failed to load application '/LM/
W3SVC/1/ROOT'. The error was 'The server process could not be started
because the configured identity is incorrect. Check the username and
password.'

Thanks.

Report this message

#4: Re: HTTP 500 Internal server error

Posted on 2007-05-16 02:16:59 by Howdy

Hello Frank,
firstly try to see here:

http://support.microsoft.com/kb/309051

http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/24474/24474.ht ml

If you get the error again try to restore the machine registry

http://support.microsoft.com/kb/307545

Let me know.
Fabio




"FrankNatoli" <FrankJNatoli@Earthlink.net> wrote in message
news:1179244850.341468.246250@l77g2000hsb.googlegroups.com.. .
> "Server Application Error"
>
> "The server has encountered an error while loading an application
> during the processing of your request. Please refer to the event log
> for more detail information. Please contact the server administrator
> for assistance."
>
> The system event log shows pairs of DCOM Error and W3SVC Warning for
> each attempt to http://localhost or http://127.0.0.1.
>
> The DCOM Error reads: "DCOM got error 'Logon failure: unknown user
> name or bad password.' and was unable to logon .\WAM_name in order to
> run the server; {3D14228D-FBE1-11D0-995D-00C04FD919C1}."
>
> The W3SVC Warning reads: "The server failed to load application '/LM/
> W3SVC/1/ROOT'. The error was 'The server process could not be started
> because the configured identity is incorrect. Check the username and
> password.'
>
> Thanks.
>

Report this message

#5: Re: HTTP 500 Internal server error

Posted on 2007-05-16 02:35:39 by FrankJNatoli

Control Panel, Administrative Tools, Component Services, Computers, My
Computer, COM+ Applications, right click IIS Out-of-Process Pooled
Applications, Identity, change password to current password for
IWAM_xxx. What a totally ridiculous waste of time.

Report this message